לקראת הפסח הכנתי לראשונה בחיי חזרת תוצרת בית,התוצאה נהדרת,אבל סבל לא קטן צפוי בדרך עם אדי שורש החזרת...תחליטו בעצמכם.
קישור לסרטון
https://youtu.be/T3wYnMSzyJg
והנה המתכון הכתוב
נבשל סלק גדול במים כ45 דקות(אני הרתחתי 10 דקות בסיר ואז הכנסתי למיקרו ל13 דקות עם המים הרותחים בקערה מתאימה וזה יצא מעולה)נצנן ונסיר את הקליפה,נגרד לתוך כלי שטוח עם הפומפיה בחלק בכי עדין שלה,נקלף שורש חזרת(כ200 גרם)ונגרד גם אותו בפומפיה לאותו כלי שטוח,נוסיף 3-4 כפות חומץ,כף סוכר וחצי כפית מלח..נערבב היטב ונעביר לצנצנת אטומה,נקרר כשעה לפחות לפני ההגשה,אפשר לשמור במקרר כ10 ימים להערכתי.
המתכון הזה חריף מאוד...אם רוצים פחות חריף רצוי להקטין את כמות החזרת או להוסיף עוד סלקים.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה