הריי לכם עוד מתכון משובח אבל קצת שונה לחזה עוף על האש או על מחבת פסים בבית.החזה עוף מושרה ברוטב על בסיס מיונז במשך מספר שעות,מה שהופך אותו לעסיסי ורך מאוד על הצלחת.את המתכון שלח אליי ליאון קייקין ,חבר מהפייסבוק שמתגורר בקנדה.נסו ותהנו
הנה המתכון
1 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות
30 גרם מיונז(2 כפות)
10 גרם מלח(כפית)
8 גרם פלפל שחור(כפית)
15 גרם בצל קצוץ(כף גדושה)
15 גרם שמן קנולה(2 כפות)
לערבב הכל ביחד עם הבשר,להכניס למקרר למשך כ4 שעות
לטגן על מנגל או על מחבת פסים,עד שמשחים יפה מכל צד.
הנה סרטון ההכנה
הנה המתכון
1 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות
30 גרם מיונז(2 כפות)
10 גרם מלח(כפית)
8 גרם פלפל שחור(כפית)
15 גרם בצל קצוץ(כף גדושה)
15 גרם שמן קנולה(2 כפות)
לערבב הכל ביחד עם הבשר,להכניס למקרר למשך כ4 שעות
לטגן על מנגל או על מחבת פסים,עד שמשחים יפה מכל צד.
הנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה