יום שני, 10 באוגוסט 2015

קוביות תפוחי אדמה עם רוזמרין וציפוי פירורי לחם בתנור.

תוספת נהדרת שאפשר להכין בקלי קלות עם מכשיר חדש שקיבלתי לידי שחותך את תפוח האדמה לקוביות קטנות ואחידות (וגם אם לא) היא התוספת הטעימה הזאת של קוביות קטנות וקראנציות של תפוחי אדמה אפויות עם צמחי תבלין ושום בתנור,טעים מאוד.

הנה המתכון
5-6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
3 שיני שום כתושות
1 כף טימין
2-3 חופנים של רוזמרין יבש
רבע כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור, מלח לפי הטעם.
כף וחצי פירורי לחם

מערבבים הכל ביחד בתבנית פיירקס בינונית בגודלה,מפזרים מעל פירורי לחם ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 45 דקות, לאחר 45 דקות פותחים את דלת התנור מערבבים קלות ומשאירים באותו חום ל15 דקות נוספות,או עד שתפוחי האדמה רכים ושחומים,בתיאבון.

הנה סרטון ההכנה




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה