אתם מוזמנים לנסות את עוגת השוקולד הנהדרת הזאת שהוספתי לה עוד קצת הפתעות כדי להשביחה עוד יותר,והיא אכן טעימה ברמות.
הנה הקישור לסרטון
והנה המתכון עצמו
4 ביצים
כוס שמן קנולה
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס סוכר
חצי כוס קקאו
כפית נס קפה
כוס מים פושרים
כפית תמצית וניל
חופן גדול של אגוזי מלך
חופן צימוקים
להקציף ביצים עם סוכר במיקסר במשך 4 דקות,להוסיף מים ושמן ותמצית וניל ולערבב עוד קצת
לערבב בקערה נפרדת את כל החומרים היבשים.
להוסיף את היבשים לרטובים ולערבב עד עיסה אחידה,להכניס לתבנית 24(רצוי,העוגה תהיה גבוהה יחסית)משומנת
תנור ל180 מעלות כחצי שעה.לבדוק באמצעות גפרור.
אפשר למרוח גנאש שמורכב מ100 מ"ל שמנת מתוקה ו100 גרם שוקולד מומסים במיקרו,לחורר את העוגה עם גפרור במספר מקומות עם צאתה מהתנור ולפזר מיד את הרוטב.
הנה הקישור לסרטון
4 ביצים
כוס שמן קנולה
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס סוכר
חצי כוס קקאו
כפית נס קפה
כוס מים פושרים
כפית תמצית וניל
חופן גדול של אגוזי מלך
חופן צימוקים
להקציף ביצים עם סוכר במיקסר במשך 4 דקות,להוסיף מים ושמן ותמצית וניל ולערבב עוד קצת
לערבב בקערה נפרדת את כל החומרים היבשים.
להוסיף את היבשים לרטובים ולערבב עד עיסה אחידה,להכניס לתבנית 24(רצוי,העוגה תהיה גבוהה יחסית)משומנת
תנור ל180 מעלות כחצי שעה.לבדוק באמצעות גפרור.
אפשר למרוח גנאש שמורכב מ100 מ"ל שמנת מתוקה ו100 גרם שוקולד מומסים במיקרו,לחורר את העוגה עם גפרור במספר מקומות עם צאתה מהתנור ולפזר מיד את הרוטב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה