מתכון נפלא עסיסי צבעוני וטעים מאוד הוא זה של עוף שמתבשל לו ברוטב אדום ועסיסי שמכיל שפע של טעמים.
הנה הקישור לסרטון שהכנתי
הנה המתכון
7-8 ירכיים
2 בצלים חתוכים לטבעות
5-6 שיני שום שלמות
5-6 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות
עגבניה בשלה חתוכה לקוביות
כוס יין אדום
קופסא קטנה של רסק עגבניות
כפית אבקת מרק עוף
כף גדושה פפריקה
כף כורכום
מעט כמון
כפית פלפל שחור
כף גריל עוף
מים רותחים
סוגרים את הירכיים בטיגון בסיר רחב,עם 5-6 כפות שמן זית,מוציאים החוצה ומוסיפים,בצל שום ותפוחי אדמה,ומטגנים עד הזהבת הבצל,מוסיפים את היין ומגרדים את התחתית עם כף עץ.מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב,מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים מים רותחים עד לגובה העוף,מביאים לרתיחה,מעבירים לאש נמוכה ומבשלים עם מכסה למשך כשעה ורבע.
הנה הקישור לסרטון שהכנתי
7-8 ירכיים
2 בצלים חתוכים לטבעות
5-6 שיני שום שלמות
5-6 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות
עגבניה בשלה חתוכה לקוביות
כוס יין אדום
קופסא קטנה של רסק עגבניות
כפית אבקת מרק עוף
כף גדושה פפריקה
כף כורכום
מעט כמון
כפית פלפל שחור
כף גריל עוף
מים רותחים
סוגרים את הירכיים בטיגון בסיר רחב,עם 5-6 כפות שמן זית,מוציאים החוצה ומוסיפים,בצל שום ותפוחי אדמה,ומטגנים עד הזהבת הבצל,מוסיפים את היין ומגרדים את התחתית עם כף עץ.מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב,מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים מים רותחים עד לגובה העוף,מביאים לרתיחה,מעבירים לאש נמוכה ומבשלים עם מכסה למשך כשעה ורבע.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה