מאכל מזרח אירופאי טיפוסי,שמשלב כרוב,בצל מטוגן עגבניות ותבלינים,שמתבשל לאיטו בסיר גדול,עד לתוצאות הנפלאות.
הנה קישור לסרטון
הנה המתכון הכתוב
2-3 בצלים קצוצים
1 כרוב קצוץ דק
1 עגבניה קצוצה
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
1 כף דבש
2 כפות סילאן
מיץ מלימון סחוט
1 כף פפריקה
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כף אבקת שום
כפית מלח
מעט פלפל שחור
כוס מים
מטגנים את הבצל על אש נמוכה עד הזהבה,מוסיפים את הכרוב,כוס המים ואת העגבניה ומערבבים היטב,משאירים על הגז על אש בינונית כעשר דקות ומערבבים מדי פעם.
מוסיפים את כל יתר החומרים,למעט אבקת המרק ומערבבים היטב,ממשיכים בבישול עוד עשר דקות רבע שעה או עד שהכרוב מצטמצם מאוד והנוזלים מתמעטים,מוסיפים כפית אבקת מרק עוף ומערבבים היטב,מבשלים עוד 5 דקות(סה"כ זמן בישול-כחצי שעה)מסירים מהאש ונותנים להצטנן בחוץ.
בתיאבון
הנה קישור לסרטון
2-3 בצלים קצוצים
1 כרוב קצוץ דק
1 עגבניה קצוצה
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
1 כף דבש
2 כפות סילאן
מיץ מלימון סחוט
1 כף פפריקה
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כף אבקת שום
כפית מלח
מעט פלפל שחור
כוס מים
מטגנים את הבצל על אש נמוכה עד הזהבה,מוסיפים את הכרוב,כוס המים ואת העגבניה ומערבבים היטב,משאירים על הגז על אש בינונית כעשר דקות ומערבבים מדי פעם.
מוסיפים את כל יתר החומרים,למעט אבקת המרק ומערבבים היטב,ממשיכים בבישול עוד עשר דקות רבע שעה או עד שהכרוב מצטמצם מאוד והנוזלים מתמעטים,מוסיפים כפית אבקת מרק עוף ומערבבים היטב,מבשלים עוד 5 דקות(סה"כ זמן בישול-כחצי שעה)מסירים מהאש ונותנים להצטנן בחוץ.
בתיאבון
הכנתי הערב, וזה קליל להכנה ומאדדדדדדדדדדדדדד טעים!!
השבמחקתודה רבה על המתכון :)
כייף לשמוע,תודה
מחקאני מבקש, מפציר בעצם: ותר נא על אבקת המרק. במטבח של אז לא היה הרעל הזה.
השבמחק