מי מאיתנו לא מכיר?מי מאיתנו לא טעם?חביתיות פנקייקס,הם קינוח ידוע ומוכר,שהגיע אלינו מארה"ב וכבש לו מקום מכובד מאוד במטבח הישראלי,על אף העובדה שיש המון צורות הכנה,בדקתי וניסיתי והגעתי אל המתכון האולטימטיבי בעיני,אתם מוזמנים לנסות,לצפות בסרטון או להשתמש במתכון,בכל מקרה בתיאבון
הנה המתכון הכתוב לבערך 8 פנקייקים,רוצים יותר הכפילו כמויות
כוס ורבע קמח
כפית אבקת אפיה/חצי שקית
3 כפות סוכר
קורט מלח
1 ביצה
כוס חלב
25 גרם חמאה מומסת.(אפשר במקום 2 כפות שמן קנולה)
מערבבים לחוד מוצקים ונוזלים ולאחר מכן מערבבים ביניהם,בוחשים היטב על מנת שלא יוותרו גושים,ומוסיפים תוספות כגון צימוקים,חמוציות,דובדבנים מסוכרים ועוד.
מחממים מחבת על אש בינונית נמוכה,משמנים קלות עם נייר סופג.ויוצקים חצי מצקת של מרק,משטחים מעט,ומטגנים עד שמופיעות בועות,הופכים לצד השני ומטגנים עד השחמה.
מגישים עם סירופ מייפל(רצוי אמיתי)ריבה,דבש,ממרח שוקולד או איך שתחפצו.
כוס ורבע קמח
כפית אבקת אפיה/חצי שקית
3 כפות סוכר
קורט מלח
1 ביצה
כוס חלב
25 גרם חמאה מומסת.(אפשר במקום 2 כפות שמן קנולה)
מערבבים לחוד מוצקים ונוזלים ולאחר מכן מערבבים ביניהם,בוחשים היטב על מנת שלא יוותרו גושים,ומוסיפים תוספות כגון צימוקים,חמוציות,דובדבנים מסוכרים ועוד.
מחממים מחבת על אש בינונית נמוכה,משמנים קלות עם נייר סופג.ויוצקים חצי מצקת של מרק,משטחים מעט,ומטגנים עד שמופיעות בועות,הופכים לצד השני ומטגנים עד השחמה.
מגישים עם סירופ מייפל(רצוי אמיתי)ריבה,דבש,ממרח שוקולד או איך שתחפצו.
נראה מעולה !!!!!!! בועז.
השבמחק