מאכל דרום אמריקאי ידוע ומפורסם,שמקביל בצורה מסויימת לבורקס,לקלצונה,לפירושקי ולעוד מאפים של עדות אחרות,שהם בסיס של בצק ממולא בכל מיני דברים,אך לכל אחד מהם יש את היחודיות שלו,כאן המתכון הוא של ידידתי רות פוזדוריקה.מתכון נפלא במילוי של בשר ובמילוי ירקות,תהנו
למתכון המצולם,שני חלקים,רוב המתכון נמצא בסרטון הראשון.
חלק ראשון
הנה הקישור למתכון הכתוב
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2663068&skip=1
למתכון המצולם,שני חלקים,רוב המתכון נמצא בסרטון הראשון.
חלק ראשון
חלק שני
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2663068&skip=1
זה לא אמפנדס זה סמבוסק או השד יודע
השבמחק