יום שבת, 15 ביוני 2024

לביבות פנקייקס מתפוחי אדמה

 לשבת בבוקר קבלו מתכון נהדר ללביבות פנקייקס תפוחי אדמה,כן כן,אפשר להכינן מתוקות או מלוחות,בשני המקרים הן טעימות. הנה קישור לסרטון ההכנה בדף היוטיוב שלי-https://youtu.be/fwg7f7_k4dA


והנה המתכון הכתוב-2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים

חצי בצל כף קמח 1 ביצה 1/2 כפית מלח קורט אגוז מוסקט רבע כפית פלפל שחור חופן פרטוזיליה קצוצה. מכניסים את תפוחי האדמה והבצל למעבד המזון ומרסקים עד קבלת מחית אחידה,מעבירים למסננת ומגירים נוזלים,תוך ניעור קל במשך 5 דקות. את הנוזל הצהוב שמופרש זורקים,אך את הלבן שומרים,ומעבירים לקערה,אליה מעבירים גם את רסק תפוחי האדמה המסונן ואת שאר המרכיבים,מערבבים היטב,מחממים מחבת טפלון לחום בינוני,עם כף שמן קנולה,יוצקים עם כף מהבלילה למחבת ומטגנים כ2-3 דקות מכל צד,אם צריך מוסיפים עוד מעט שמן,מוציאים לצלחת עם נייר סופג.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה