יום שישי, 7 ביוני 2024

עוף צלוי בתנור במרינאדה אסייאתית

 לעוף בתנור יש אין סוף מתכונים..הנה אחד מהם מוצלח מאוד,העוף יוצא שזוף,רך ועסיסי והמתכון לא מצריך עבודה קשה.תהנו.
הנה קישור לסרטון ההכנה-קישור לסרטון


https://youtu.be/7qYuzJpDxZY
והנה המתכון הכתוב-
עוף צבעוני ריחני ועסיסי לפי מתכון של תמר מאיר טבקמן
מצרכים למתכון 6 כרעיים עוף 8 פולקע עוף 100 מ"ל רוטב סויה 100 מ"ל סילאן 100 מ"ל קטשופ מעט צ'ילי חריף 3-4 שיני שום כתושות הוראות הכנה מערבבים בקערה 100 מ"ל סויה, סילאן וקטשופ עם מעט צ'ילי חריך ושום כתוש. מערבבים היטב לאיחוד טעמים. מנקים את העופות ומניחים בתבנית גדולה ומעט עמוקה. מעל לעופות שופכים את המרינדה ומשרים במשך שעתיים לפחות. מסדרים את העופות בתבנית ומכניסים לצלייה על 180 מעלות למשך 45-50 דקות. לאחר 25 דקות הופכים את העופות כדי שכל הצדדים יקבלו את טעם הרוטב.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה