קיבלתי משופרסל את תחתיות הארטישוק החביבות הללו וחשבתי מה להכין איתן?מיד קפץ לי הרעיון למלא אותן בבשר טחון ולבשל בבישול איטי עם רוטב,ולצורך הענין סייעה לי פירגה מהאתר "טועמים במטבח" עם מתכון מצוין.התחתיות יוצאות רכות והבשר הטחון נפלא,ומתמזג מצוין.לא תתאכזבו.
הנה קישור למתכון הכתוב
http://www.pirge.co.il/%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90
והנה סרטון ההכנה
הנה קישור למתכון הכתוב
http://www.pirge.co.il/%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90
והנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה