יום שלישי, 9 ביוני 2015

פתיתים עם בצל מטוגן וקטשופ

לפני יומיים העלתי בפייסבוק הצעה לחברותיי וחבריי שכל אחד יציע איזה מתכונים מעניינים אותו וזאת משום שמתכונים שהעלתי וחשבתי שהם יופי של מתכונים זכו למעט מאוד צפיות ועל כן רציתי לדעת מה אתם רוצים.
אחת הפניות המרגשת היתה של מיה,שטענה שלא מצליחה להכין אפילו פתיתים,ועל כן נרתמתי לסייע לה והנה המתכון.

אופן ההכנה
לקלף בצל אחד או שניים ולקצוץ דק
לשים במחבת 3-4 כפות שמן ולטגן את הבצל עד הזהבה,להוסיף את הפתיתים מהשקית,וערבב במשך כ2 דקות,להוסיף מים רותחים שיכסו היטב את הפתיתים,להוסיף כפית גדושה של אבקת מרק עוף,פלפל שחור ומלח,ולהביא לרתיחה,לאחר מכן להעביר ללהבה נמוכה ולבשל כ8-10 דקות,לפני שמכבים את האש מוסיפים לפחות רבע כוס קטשופ(אפשר יותר) ומערבבים היטב,משהים כ5 דקות ומגישים,בתיאבון.

הנה סרטון ההכנה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה