התקבלו אצלי מספר די גדול של תפוחים טריים,רעננים,עם טעם נפלא שאין להשוותם לכל תפוחים אחרים שקונים בסופר(מגיעים מקרור ממושך)וחשבתי מה להכין איתם,ומאוד שמחתי לגלות את המתכון הפשוט נפלא הזה של רות סירקיס באתר של פירגה-"טועמים במטבח",בצק דקיק ללא אפיה מוקדמת שעוטף שכבה עשירה של תפוחים מעורבת בסוכר,קינמון וחמאה ומתקרמלת ומתרככת בתנור.אז הנה לפניכם,פאי התפוחים הנהדר הזה,שבת שלום
הנה הקישור למתכון הכתוב
http://www.pirge.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%94/%D7%A4%D7%90%D7%99-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%92%D7%95%D7%A8
והנה סרטון ההכנה
הנה הקישור למתכון הכתוב
http://www.pirge.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%94/%D7%A4%D7%90%D7%99-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%92%D7%95%D7%A8
והנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה