כפי שכבר ידוע לכם יש מאות מתכונים ושילובים לעוף בתנור,הריי לכם אחד מוצלח במיוחד של ידידתי מהפייסבוק,שפרה נחום,מהבלוג הנפלא,"תבשילים וחלומות",תבשיל שמשלב פלפלים ב3 צבעים,בצל,עוף וחומרי משרה מעניינים וכל אלו ביחד,מעניקים לכם בשר עוף רך ומענג ושופע טעמים,המתכון קל מאוד להכנה,בתיאבון
הנה הקישור למתכון הכתוב
http://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%9C-%D7%91%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8
והנה סרטון ההכנה
הנה הקישור למתכון הכתוב
http://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%9C-%D7%91%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8
והנה סרטון ההכנה
אבי היקר
השבמחקלמרות שערכת את הסרטון הצלחתי להבחין שחתיכת התפו"א וטבעת הבצל שנפלו על הרצפה מצאו מקומם לבסוף בקערת האוכל, לא מבין אם זה מקמצנות או מטבע גלותי טבוע, אבל קלקלת את כל ההגשה והרושם!!!
מוטי יקר,אינני רואה שום בעיה עם פריט שנופל לרצפה ומורם מיידית ונשטף ומוחזר לתבשיל,צר לי אם הקטע הזה קלקל לך את כל ההגשה והרושם.
השבמחק