קבלו בבקשה פשטידה קלה מאוד להכנה וטעימה ברמות של בצל וגבינות,מאוד עשירה בטעמיה,הבצל יוצא מתקתק והגבינות מוסיפות פיקנטיות ועקצוץ של מליחות,ארוחהבפני עצמה וגם תוספת קייצית נהדרת,הבעיה,שהיא מתחסלת במהירות עצומה,כי כולם רוצים ל"יישר",תודה רבה לארנה לפיד שנענתה לבקשתי לשליחת מתכונים מנצחים ואכן ניצחה ובגדול.
הנה המתכון הכתוב
7 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות(או 6 גדולים)
100 גרם חמאה
150 גרם ומעלה גבינה צהובה מגורדת/אפשר גבינות נוספות(120 גרם לתערובת ו30 גרם או יותר לפיזור מלמעלה)
5 כפות שטוחות קמח תופח
4 ביצים משוקשקות קלות
1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
כף וחצי שטוחות של קורנפלור
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית אגוז מוסקט
מטגנים את הבצלים בחמאה עד שנעשים שקופים ומצטמצמים
מכבים את האש ומקררים
בתוך קערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים
יוצקים לתבנית פיירקס משומנת בינונית בגודלה
מפזרים מלמעלה את שארית הגבינה שנותרה לכם.
מכניסים ל35 דקות לתנור שחומם מראש ל180 מעלות
בתיאבון
הנה סרטון ההכנה
הנה המתכון הכתוב
7 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות(או 6 גדולים)
100 גרם חמאה
150 גרם ומעלה גבינה צהובה מגורדת/אפשר גבינות נוספות(120 גרם לתערובת ו30 גרם או יותר לפיזור מלמעלה)
5 כפות שטוחות קמח תופח
4 ביצים משוקשקות קלות
1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
כף וחצי שטוחות של קורנפלור
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית אגוז מוסקט
מטגנים את הבצלים בחמאה עד שנעשים שקופים ומצטמצמים
מכבים את האש ומקררים
בתוך קערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים
יוצקים לתבנית פיירקס משומנת בינונית בגודלה
מפזרים מלמעלה את שארית הגבינה שנותרה לכם.
מכניסים ל35 דקות לתנור שחומם מראש ל180 מעלות
בתיאבון
הנה סרטון ההכנה
נראה מצויין. תודה ושבוע טוב
השבמחקהכנתי מספר פעמים! פשטידה מעולה!!!
השבמחקאפשר להמיר את הקמח ללא גלוטן?
השבמחקבהחלט כן
מחק