עוד מתכון נהדר,לעוף מבית היוצר של שפרה נחום מהבלוג המשובח "תבשילים וחלומות" לעוף עם תפוחי אדמה שמתבשלים באיטיות בתנור על חום גבוה,עטופים בנייר כסף,שהופך את העוף לרך ונמס בפה ואילו אבקת הבצל עוטפת את העוף ותפוחי האדמה ומעניקה להם קרום פיקנטי.מתכון נהדר.
הנה הקישור למתכון
http://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%95%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99-%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91-%D7%91%D7%A6%D7%9C
והנה סרטון ההכנה
הנה הקישור למתכון
http://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%95%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99-%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91-%D7%91%D7%A6%D7%9C
והנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה