יום שישי, 17 ביולי 2015

כדורי עוף סיניים מצופים עם רוטב חמוץ מתוק

אחד ממתכוני חזה העוף הטעימים שאכלתי אותם אני טובל ברוטב הנפלא וזה הופך להיות ממש מעדן שכייף להתענג עליו,חזות העוף מוטבלים בעיסה דביקה שמעניקה להם ציפוי קראנצי נהדר.כל זה באדיבותה של ארנה לפיד המקסימה ששלחה אליי את המתכון ברוב אדיבותה,שלחו גם אתם מתכונים מנצחים משלכם ואני אצלם ואפרגן.

הנה המתכון הכתוב
700 גרם לערך של חזה עוף חתוך לרצועות
להשרות ב8 כפות רוטב סויה בקערה,למשך כשעתיים במקרר.

לרוטב חמוץ מתוק
5 כפות סוכר
4 כפות חומץ
4 כפות מיץ אננס
2 כפות רסק עגבניות(קופסא קטנה)
3 כפות רוטב סויה
חצי כוס מים
3/4 כף קורנפלור
לערבב בסיר,לבשל 4-5 דקות תוך כדי בחישה עד שהרוטב מסמיך ומבעבע,לבשל עוד 2 דקות לאחר הבעבוע ולהניח בצד

לבלילה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1/2 כפית שמן
1 ביצה
1/2 כוס בירה לבנה
לשפוך את קוביות העוף לבלילה,לערבב היטב,ולהכניסן אחת אחת לשמן עמוק שחומם קודם לכן,לטגן משני הצדדים,עד שמשחים,להוציא לקערה עם נייר סופג
מגישים ביחד עם הרוטב הנפלא

הנה סרטון ההכנה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה