כל מי שתכבדו אותו בעוגה המדהימה הזאת,שאת המתכון שלה ,קיבלתי מאפרת חג'בי,לא יאמין שהמרכיב המרכזי בה הוא......קישואים,כן קישואים,לבד מהכתמים הירוקים והמוזרים שבהם עשוי להיתקל הטועם הוא לעולם לא יבחין בהם,והעוגה טעימה,ריחנית וקלה עד מאוד להכנה.
הנה המתכון הכתוב
2 כוסות סוכר
3 ביצים
3 כוסות קמח
1 כפית מלח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
3 כפיות תמצית וניל
1 כוס שמן
רבע כפית אבקת אפיה
2 כפיות קינמון
2 כוסות קישואים מגוררים,שטופים אבל לא קלופים
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים.
הכנה
תנור לחום של 180 מעלות
מערבבים סוכר וביצים,ומוסיפים בהדרגה את השמן,ואחר כך גם את תמצית הוניל
מערבבים יחד את כל שאר החומרים היבשים(למעט האגוזים) ומוסיפים לתערובת הנוזלית
מוסיפים את הקישואים ומערבבים עד שיתמזגו,ומוסיפים גם את אגוזי הפקאן.
מעבירים לתבנית בגודל 26 או ל3 תבניות אינגליש קייק משומנות.
אופים כ45 דקות בטורבו,או עד שקיסם שמוחדר פנימה יוצא יבש.
מפזרים מלמעלה אבקת סוכר
רצוי לשמור במקרר בקיץ,מכוסה בנייר כסף.
הנה סרטון ההכנה
הנה המתכון הכתוב
2 כוסות סוכר
3 ביצים
3 כוסות קמח
1 כפית מלח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
3 כפיות תמצית וניל
1 כוס שמן
רבע כפית אבקת אפיה
2 כפיות קינמון
2 כוסות קישואים מגוררים,שטופים אבל לא קלופים
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים.
הכנה
תנור לחום של 180 מעלות
מערבבים סוכר וביצים,ומוסיפים בהדרגה את השמן,ואחר כך גם את תמצית הוניל
מערבבים יחד את כל שאר החומרים היבשים(למעט האגוזים) ומוסיפים לתערובת הנוזלית
מוסיפים את הקישואים ומערבבים עד שיתמזגו,ומוסיפים גם את אגוזי הפקאן.
מעבירים לתבנית בגודל 26 או ל3 תבניות אינגליש קייק משומנות.
אופים כ45 דקות בטורבו,או עד שקיסם שמוחדר פנימה יוצא יבש.
מפזרים מלמעלה אבקת סוכר
רצוי לשמור במקרר בקיץ,מכוסה בנייר כסף.
הנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה