קינוח מפנק טעים וקל להכנה עם ניחוח וטעם לימוני עדינים שכדאי מאוד לנסות
הנה המתכון
50 גרם חמאה רכה
200 גרם סוכר
3 ביצים מופרדות
גרד מלימון גדול או משניים קטנים
מיץ סחוט מאותו לימון
50 גרם קמח
200-250 מ"ל חלב
חופן צימוקים
2 כפות סוכר דמררה.
מערבבים יחד את החמאה והסוכר במעבד מזון
מוסיפים את גרד הלימון ומיץ הלימון ומערבבים שוב
מוסיפים את החלמונים בלבד
מעבירים לקערה ומוסיפים קמח וחלב ומערבבים היטב לבלילה אחידה
מקציפים את החלבונים לתערובת יציבה אך לא מוצקה לגמרי ומוסיפים בתנועות קיפול לבלילה.מוסיפים את הצימוקים
מרתיחים מים בקומקום
מכינים קערת פיירקס מלבנית,יוצקים לתוכה את המים הרותחים,שופכים מהבלילה לקערות קטנות חסינות חום ומכניסים אותן בזהירות לתוך קערת הפיירקס,מפזרים מעל כל קערית סוכר דמררה.(יוצאות 4-5 מנות)
מכניסים לתנור שחומם מראש לכ25-30 דקות או עד שנעשה חום מלמעלה והתערובת מתקשה ומתנתקת מדפנות הכלי.
התחתית רכה עד נזלית וזה בסדר גמור.
בתיאבון
הנה סרטון ההכנה
הנה המתכון
50 גרם חמאה רכה
200 גרם סוכר
3 ביצים מופרדות
גרד מלימון גדול או משניים קטנים
מיץ סחוט מאותו לימון
50 גרם קמח
200-250 מ"ל חלב
חופן צימוקים
2 כפות סוכר דמררה.
מערבבים יחד את החמאה והסוכר במעבד מזון
מוסיפים את גרד הלימון ומיץ הלימון ומערבבים שוב
מוסיפים את החלמונים בלבד
מעבירים לקערה ומוסיפים קמח וחלב ומערבבים היטב לבלילה אחידה
מקציפים את החלבונים לתערובת יציבה אך לא מוצקה לגמרי ומוסיפים בתנועות קיפול לבלילה.מוסיפים את הצימוקים
מרתיחים מים בקומקום
מכינים קערת פיירקס מלבנית,יוצקים לתוכה את המים הרותחים,שופכים מהבלילה לקערות קטנות חסינות חום ומכניסים אותן בזהירות לתוך קערת הפיירקס,מפזרים מעל כל קערית סוכר דמררה.(יוצאות 4-5 מנות)
מכניסים לתנור שחומם מראש לכ25-30 דקות או עד שנעשה חום מלמעלה והתערובת מתקשה ומתנתקת מדפנות הכלי.
התחתית רכה עד נזלית וזה בסדר גמור.
בתיאבון
הנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה