יום שני, 6 ביוני 2016

גלידה ביתית עם תוספות

מתכון שמצאתי ברשת האינטרנט של שרה בונפלד,שיפרתי ושדרגתי ויצאה גלידה קלילה אורירית,ללא צורך במכונה,ללא צורך בערבובים,וגם לא שמנה כמו זאת שהכנתי בעבר עם חלב מרוכז.
קלי קלות להכין ויש לכם קינוח נפלא,שאף אחד לא יאמין שהכנתם לבד.
הנה המתכון הכתוב
4 ביצים מופרדות
140 גרם סוכר
כפית תמצית וניל
300 מ"ל שמנת מתוקה

מקציפים חלמונים עם תמצית וניל עד שמקבלים תערובת בעלת גוון קרמי ותפוחה.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר,תוך שמוסיפים אותה בהדרגה.
מקציפים שמנת מתוקה,כדקה בלבד,עד שמסמיכה קצת,אבל לא נעשיית מוצקה כמו לציפוי עוגות.
מקפלים את קצף החלבונים אל תערובת החלמונים,אליהם מקפלים את השמנת,מוסיפים תוספות כיד הדמיון הטובה עליכם,מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק,מכסים בנילון נצמד,ומעבירים להקפאה,להוציא מהמקפיא 5-10 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון
הנה סרטון ההכנה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה