מתכון שמצאתי ברשת ומדמה להיות זהה לאילו שנמכרים בדיינרס בארה"ב,כל מי שהיה וטעם יודע על מה מדובר,צרפתי בשביל השחיתות,גם רוטב פטל,חבל על הזמן!
הנה המתכון
300 גרם קמח(שתיים וחצי כוסות)
כפית אבקת אפיה
כף סוכר
300 מ"ל חלב(כוס ורבע)
2 ביצים
1 כף סירופ מייפל
מערבבים מוצקים ונוזלים כל אחד לחוד,שופכים בהדרגה מהתערובת היבשה לרטובה,ומערבבים היטב.
מחממים מחבת על להבה בינונית נמוכה,יוצקים כף שמן ומורחים עם נייר סופג,שמים 5 גרם חמאה,וממיסים.
יוצקים למחבת החמה מהבלילה,כל פעם בערך חצי מצקת ומשטחים מעט,הופכים לצד השני כשמופיעות בועות קטנות,ומוציאים לצלחת כעבור חצי דקה בערך.
רוטב-1 כוס פטל קפוא או פרי אחר כמו דובדבנים/תותים
כשלושת רבעי כוס סוכר
מבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב עד שהסוכר נמס והפרי מפריש נוזלים,מסירים מהאש,ומפזרים בנדיבות על הפנקייק
בתיאבון
הנה סרטון ההכנה
הנה המתכון
300 גרם קמח(שתיים וחצי כוסות)
כפית אבקת אפיה
כף סוכר
300 מ"ל חלב(כוס ורבע)
2 ביצים
1 כף סירופ מייפל
מערבבים מוצקים ונוזלים כל אחד לחוד,שופכים בהדרגה מהתערובת היבשה לרטובה,ומערבבים היטב.
מחממים מחבת על להבה בינונית נמוכה,יוצקים כף שמן ומורחים עם נייר סופג,שמים 5 גרם חמאה,וממיסים.
יוצקים למחבת החמה מהבלילה,כל פעם בערך חצי מצקת ומשטחים מעט,הופכים לצד השני כשמופיעות בועות קטנות,ומוציאים לצלחת כעבור חצי דקה בערך.
רוטב-1 כוס פטל קפוא או פרי אחר כמו דובדבנים/תותים
כשלושת רבעי כוס סוכר
מבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב עד שהסוכר נמס והפרי מפריש נוזלים,מסירים מהאש,ומפזרים בנדיבות על הפנקייק
בתיאבון
הנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה