יום שני, 16 בדצמבר 2024

לביבות ירק מטריפות

 לביבות ירק נפלאות שמכילות תפוחי אדמה,בטטה קישוא ובצל ורכיב אחד שהופך אותן לסופר קראנצ'יות ועם צבע מטורף...שפטו בעצמכם. הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/yQrVsa7NXKc
הנה המתכון-נגרד באמצעות החלק העדין ביותר בפומפיה אל תוך קערה-4 תפוחי אדמה קלופים בגודל בינוני,קישוא קלוף בינוני,בטטה קלופה בינונית ובצל קלוף (על הדרגה הגסה ביותר) נעביר למסננת ונסחט בכיור טוב טוב..נחזיר לקערה ונוסיף 2 ביצים גודל מדיום,3 כפות פטרוזיליה וכוסברה קצוצות(כף וחצי מכל ירק תבלין) ושני גבעולי טימין ללא הגבעולים,כף טחינה גולמית,חצי כוס פירורי לחם,3 כפות שטוחות קמח,3/4 כפית מלח,רבע כפית כורכום,רבע כפית ראס אל חנות,חצי כפית פפריקה מתוקה ומעט פלפל שחור...נערבב היטב היטב...במחבת עם ציפוי נון סטיק נחמם על להבה בינונית-נמוכה עד בינונית שמן בגובה 1/2 ס"מ בערך,כשהוא חם ניצור כדורים עגולים מהתערובת שהכנו...נשטח מעט על כף היד ונכניס בזהירות פנימה...נטגן עד הזהבה יפה משני הצדדים ונוציא לרשת לסינון עודפי שמן.

בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה