לביבות ירק נפלאות שמכילות תפוחי אדמה,בטטה קישוא ובצל ורכיב אחד שהופך אותן לסופר קראנצ'יות ועם צבע מטורף...שפטו בעצמכם.
הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/yQrVsa7NXKc
הנה המתכון-נגרד באמצעות החלק העדין ביותר בפומפיה אל תוך קערה-4 תפוחי אדמה קלופים בגודל בינוני,קישוא קלוף בינוני,בטטה קלופה בינונית ובצל קלוף (על הדרגה הגסה ביותר) נעביר למסננת ונסחט בכיור טוב טוב..נחזיר לקערה ונוסיף 2 ביצים גודל מדיום,3 כפות פטרוזיליה וכוסברה קצוצות(כף וחצי מכל ירק תבלין) ושני גבעולי טימין ללא הגבעולים,כף טחינה גולמית,חצי כוס פירורי לחם,3 כפות שטוחות קמח,3/4 כפית מלח,רבע כפית כורכום,רבע כפית ראס אל חנות,חצי כפית פפריקה מתוקה ומעט פלפל שחור...נערבב היטב היטב...במחבת עם ציפוי נון סטיק נחמם על להבה בינונית-נמוכה עד בינונית שמן בגובה 1/2 ס"מ בערך,כשהוא חם ניצור כדורים עגולים מהתערובת שהכנו...נשטח מעט על כף היד ונכניס בזהירות פנימה...נטגן עד הזהבה יפה משני הצדדים ונוציא לרשת לסינון עודפי שמן.
יום שני, 16 בדצמבר 2024
לביבות ירק מטריפות
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה