יום שני, 9 בדצמבר 2024

פרחי כרובית קראנצ'ים.

 פרחי כרובית סופר קראנצ'ים טבולים בבלילה דביקה ולאחר מכן מטוגנים בשמן...לא סופגים בכלל שמן והטעם פשוט נפלא... הנה קישור לסרטון ההכנה-קישור לסרטון

https://youtu.be/pa3Vf2nE3xY
והנה המתכון הכתוב.
נכניס כרובית גדולה לסיר גדול נמלא מים ונוסיף כפית מלח שטוחה...נביא לרתיחה ונבשל כ15 דקות נוספות עד לריכוך של הכרובית,אבל לא להתפרקותה.נסנן ונצנן,ונחתוך בזהירות לפרחים..נניח בצד. בקערה אחרת נערבב כוס קמח,כפית סודה לשתיה,3 כפות קורנפלור,חצי כפית מלח וכפית אבקת שום גבישי,נערבב ונוסיף 2 ביצים גודל לארג' וכוס מים קרים כקרח,נערבב ונוסיף תיבול לפי טעמנו..אני הוספתי פפריקה מתוקה,כורכום,וראס אל חנות עד חצי כפית מכל אחד...נערבב...נכניס פנימה את פרחי הכרובית ונערבב בעדינות רבה...נשהה לאחר הערבוב לחצי שעה...בינתיים נכין צלחת עם כוס פירורי לחם,2-3 כפות שומשום ורבע כפית כמון,נערבב...כמו כן נכין מחבת לא גדולה עם ככוס שמן קנולה..נחמם את השמן על להבה בינונית-נמוכה..נטבול כל פרח בפירורי הלחם,אפשר ממש לקבור את הפרח בפירורי הלחם כך שיצופה היטב מכל הכיוונים,נכניס לשמן ונטגן עד הזהבה יפה מכל צד,נוציא לרשת התנור שמונחת על תבנית ונצנן. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה