יום שלישי, 11 ביוני 2024

עוגת גבינה שאיננה נופלת

 עוגת גבינה שלא נופלת,בלי הרבה התעסקות,פשוטה,טעימה ומפנקת. הנה קישור לסרטון ההכנה-קישור לסרטון

https://youtu.be/gZJzgN1fovE
והנה המתכון-
רסקו כ15-20 ביסקוויטים פתי בר רגילים,הוסיפו 70 גרם חמאה מומסת וכפית שטוחה אבקת קפה נמס,ערבב היטב,רפדו תבנית אפיה בגודל 24 בניר אפיה והדקו בתחתית את תערובת הביסקויטים,הכניסו למקפיא למספר דקות.
בינתיים תכינו את הבלילה-בקערה ערבבו 500 גרם גבינה לבנה 9 אחוז,מיכל שמנת חמוצה 15 אחוז שומן,גרד לימון מחצי לימון,שתי ביצים גודל לארג',2 כפות קמח,פקק תמצית וניל,חצי כוס סוכר ומעט מלח.ערבבו היטב שלא יהיו גושים.שפכו את הבלילה על הביסקוויטים והכניסו לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות ל40 דקות,עד שהעוגה יציבה וקצת משחימה בשוליים.בזמן שהעוגה בתנור ערבבו בקערה מיכל שמנת חמוצה 15 אחוז שומן,חלמון ביצה אחד,2 כפות סוכר ושקית סוכר-וניל..הוציאו את העוגה מהתנור מרחו את הבלילה שיצרתם מעל העוגה והכניסו לתנור לכ10 דקות נוספות עד שהחלק העליון מזהיב מעט,העוגה עדיין קצת רוטטת כשמוציאים אותה מהתנור וזה בסדר. תנו לעוגה להתקרר,רצוי אפילו כמה שעות במקרר ואז היא במיטבה. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה