יום חמישי, 20 ביוני 2024

כרוכיות בצק בטטה במלית מחית תפוחי אדמה.

 אחלה כרוכיות נמסות בפה ועדינות במילוי מחית תפוחי אדמה.מתכון של דליה מהאתר "טועמים במטבח"
הנה הקישור למתכון המצולם בדף היוטיוב שלי-https://youtu.be/X7O9q3lqc1c
והנה המתכון הכתוב-1/2 2 כוסות קמח רגיל

200 גרם חמאה /מרגרינה
שקית אבקת אפיה
מיכל שמנת חמוצה 200 גרם
כף חומץ
חלמון ביצה
בטטה קטנה מקולפת -מבושלת ורכה –מעוכה לפירה
מלח לטעם
הכנת הבצק:
ללוש לבצק נעים
לחלק ל-3 כדורים
לשים שעה במקרר
מצרכים למלית תפוחי אדמה:
6 תפוחי אדמה גדולים מבושלים בקליפה – לצנן לקלף
לשים בקערה ולהוסיף:
ביצה שלמה+חלבון
3 בצלים קצוצים מטוגנים ב-4 כפות שמן קנולה (להוסיף גם את השמן)
פטרוזיליה טרייה קצוצה
בצל ירוק טרי קצוץ
מלח ופלפל
2-3 כפות קמח רגיל
ללוש היטב ביד.
אופן הכנה:
לרדד את הבצק בעזרת קמח (גם על המערוך)
למלא בנדיבות מהמלית לאורך שולי הבצק ולגלגל לכרוכית
לסמן מנות לפני האפיה . אין צורך לחתוך ממש
180 מעלות בתנור כ30 דקות עד הזהבה.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה