אגרול תוצרת בית קראנצ'י מבחוץ מלא ירקות מבפנים..טעים טעים.
הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtube.com/live/ghXWzVibBjY
הנה המתכון הכתוב
הנה המתכון
המצרכים:
חבילה עלי סיגר
1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות
4 שיני שום קצוצות דק
2 גזרים גדולים מרוסקים במעבד מזון
חצי כרוב קטן קצוץ לרצועות דקות
חצי קופסה נבטים סינים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מים
1/2 כפית קורנפלור
מלח
פלפל שחור גרוס גס
לדבק:
קמח ומים לערבב עד שהופך לדבק.
הכנה:
בכלי קטן מערבבים את הסויה+המים+הקורנפלור ושומרים בצד.
שמים מעט שמן במחבת עמוקה או בווק וכשהוא חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
מוסיפים את השום ומערבבים עד שמתחיל לעלות ריח.
מוסיפים את הגזר ומטגנים כדקה.
מוסיפים את הכרוב ומטגנים עד שהמסה מתחילה לרדת מעט.
מוסיפים את הנבטים.
מוסיפים את תערובת הסויה (לתת לה ערבוב לפני ההוספה כי הקורנפלור שוקע למטה),מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס, מערבבים הכל יחד לעוד כדקה שתיים ומכבים אש.
מעבירים את הכל למסננת גדולה ונותנים לירקות להתקרר ולהגיר נוזלים.
שמים עלה סיגר על משטח שמים מתערובת הירקות שהתקררה
מקפלים את שני הצדדים למרכז על הירקות, למטה בתחתית מורחים מהדבק שהכנו מהקמח והמים ומגלגלים לאגרול הדוק.
מחממים שמן רדוד במחבת בינונית ומטגנים את האגרולים עד שהם משחימים.
מוציאים למגבות נייר.
בתיאבון.
יום שלישי, 25 ביוני 2024
אגרול תוצרת בית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה